دانستنی ها

اتاق کنفرانس را چگونه چیدمان کنیم؟

اتاق کنفرانس

اتاق کنفرانس یکی از مهم ترین بخش های هر اداره و سازمانی محسوب میشود و غالباً افراد سعی بر آن دارند تا این بخش را به روز و زیبا نگه دارند. این اتاق محل برگزاری جلسات مهم و متعدد کاری است و بسیاری از تصمیم گیری های حیاتی سازمان ها درون این اتاق انجام میگیرد. در بسیاری از مواقع مدیران مهمانان داخلی و خارجی خود را به این اتاق دعوت میکنند و به صحبت می پردازند. به همین دلیل شایسته است که چیدمان این بخش از سازمان در بهترین حالت ممکن باشد و باعث آرامش خیال افراد شود.
امروزه دیزاین های متفاوتی برای اتاق های کنفرانس و بخش های متفاوت یک سازمان موجود است. افراد میتوانند از مبلمان و لوازم متفاوتی برای چیدمان این اتاق ها استفاده کنند و جلوه های زیبایی را بوجود آورند. نیم ست اداری یکی از چند مبلمان مشهوری است که در چیدمان ها استفاده میشود و غالباً به زیباسازی فضای اطراف خود می انجامد.
با این حال مجموعه سیلا در این مقاله سعی دارد تا با برشمردن ویژگی های اتاق کنفرانس، نوع صحیح دیزاین و چیدمان آن را برای مخاطبان بازگو کند. پس ما را تا انتهای متن همراهی کنید و به چیدمان صحیح اتاق کنفرانستان بپردازید.

دیزاین اتاق کنفرانس

فضای در دسترس و تاثیر آن بر چیدمان اتاق کنفرانس

اولین نکته ای که در خصوص چیدمان صحیح اتاق کنفرانس باید مد نظر بگیرید، فضای قابل استفاده اتاق میباشد. همان طور که میدانید اتاق های کنفرانس شامل یک میز بزرگ و چندین صندلی کنفرانسی میباشند. این موضوع باعث میشود تا اتاق های کوچک نتوانند خواسته های مد نظر بخش کنفرانس را برآورده سازند. به همین منظور پیش از برپایی سالن همایش و کنفرانس از متراژ قابل استفاده و گنجایش آن اطمینان حاصل کنید. با این حال بسیاری از مشاغل نیز با اجرای پارتیشن های شیشه ای توانسته اند یک محیط بزرگ را به چند بخش تقسیم کنند و از همه آنها به صورت صحیح استفاده نمایند. انعطاف پذیری اتاق میتواند یک مزیت مهم برای مدیران و طراحان محسوب شود.

نورپردازی مناسب برای سالن های کنفرانس

اجرای صحیح سیستم روشنایی یکی از موضوعات کلیدی در برپایی اتاق های کنفرانس میباشد. از آن جایی که این محیط قرار است محل تصمیم گیری بسیاری از اهداف شرکت باشد، باید به آن نور کافی برسد. همان طور که میدانید کمبود نور در یک محیط باعث خستگی چشم و ذهن میشود و افراد به صورت ناخودآگاه دچار حواس پرتی میشوند. به همین منظور باید نورپردازی اتاق طوری باشد که افراد در حالی که بر صندلی کنفرانس نشسته اند دچار خستگی نشوند و با جدیت موضوع بحث را دنبال کنند.

دیزاین اتاق کنفرانس

طراحی و چیدمان های متفاوت اتاق کنفرانس

همان طور که در ابتدای مقاله ذکر شد، امروزه چیدمان های متفاوت و جذابی برای اتاق های کنفرانس وجود دارد. آن چه که در انتخاب این چیدمان ها حائز اهمیت است، نیاز مدیران میباشد. به عنوان مثال طرح U شکل، یکی از معروف ترین طرح های قابل اجرا برای سالن های کنفرانس میباشد. این شکل از چیدمان توجهات را به یک بخش از اتاق معطوف نگه میدارد. یکی از مزیت های این طرح استفاده مناسب از فضا میباشد. این چیدمان به افراد اجازه میدهد تا به آسانی میز و صندلی مدرن اداری را در کنار یکدیگر قرار دهند. با این حال این چیدمان برای جمعیت های بیش از 50 نفر مناسب نمیباشد.
طرح بیضی شکل مشهورترین شیوه چیدمان اتاق کنفرانس برای ظرفیت های بالا میباشد. در این طرح تمامی افراد به دور میزی که به طول اتاق کشیده شده است می نشینند و به گفتگو با یکدیگر می پردازند.
طرح کلاس درسی نیز از دیگر روش های چیدمان اتاق کنفرانس میباشد. مزیت این چیدمان این است که سخنران در برابر افراد حاضر میشود و سایرین میتوانند به یادداشت برداری از سخنان او مشغول شوند. این شیوه از چیدمان راحت ترین نوع برای جلسات طولانی است و برای ظرفیت های کم یا زیاد قابل اجرا میباشد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *